Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O fostă celebră tenismenă dă cărțile pe față în privința Simonei Halep, înainte de Australian Open: 'A avut un an 2017 foarte dureros'

AP
simona halep

Fosta jucătoare americană Chris Evert, de 18 ori campioană la turneele de Grand Slam, o consideră pe Simona Halep favorită la câştigarea Australian Open, deşi afirmă precaut că nu este sută la sută convinsă de acest lucru.

"Simt că Simona Halep a avut un atât de dezamăgitor an 2017 la Grand Slam-uri, încât este foarte hotărâtă să schimbe această situaţie. Ea a avut un an 2017 dureros la toate turneele de Grand Slam. Simt că joacă tenisul cel mai bun acum, cel mai solid. Cred că e bine pregătită. În toamnă, la fiecare interviu pe care l-am văzut, de fiecare dată când am văzut-o la TV sau pe Twitter, are un mare zâmbet pe faţă. Cred că este într-o bună stare de spirit. Îi place să fie numărul 1, se bucură de asta, îl îmbrăţişează, nu îi e frică de asta. Spun asta, din nou, fără a fi sută la sută convinsă, dar o să o aleg pe ea ca favorita mea", a declarat Chris Evert, potrivit site-ului WTA, citat de News.ro.

Citește și: Mihai Tudose vrea să dea RESTART României și face o declarație surprinzătoare: 'Îmi doresc un an AGITAT'

Evert, acum comentator sportiv, admite că lupta este deschisă pe tabloul feminin, multe jucătoare putând să se impună la Melbourne, în absenţa Serenei Williams.

Australian Open, primul Grand Salm al anului, va avea loc între 15 şi 28 ianuarie. Simona Halep este principala favorită pe tabloul feminin de simplu.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.