Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O fostă culturistă de 82 de ani l-a făcut pe un intrus să regrete că i-a spart locuinţa

atentat new york

Un bărbat a pătruns prin efracţie în casa din Rochester, New York, a unei femei în vârstă de 82 de ani, însă întâmplarea nu s-a terminat bine pentru el, relatează CNN, potrivit Agerpres.

Femeia a povestit că se pregătea să meargă la culcare, joia trecută, când un bărbat a bătut la uşa sa cerându-i să cheme o ambulanţă. Willie Murphy a declarat pentru postul WHAM afiliat CNN că a sunat la poliţie, dar nu l-a lăsat pe bărbat să intre în locuinţă. Ca urmare, acesta s-a enervat, a forţat uşa şi a pătruns înăuntru. 

''E semi-întuneric, sunt singură şi sunt bătrână. Dar, ghici ce, sunt tare!'', a declarat ea arătându-şi braţele musculoase. ''El a ales casa greşită pe care să o spargă'', a afirmat femeia.

Citește și: Băncile din Grecia şi-au redus stocul de credite neperformante cu peste 15 miliarde de euro

Murphy, fostă campioană la culturism, a declarat că a folosit mai multe obiecte din gospodărie pentru a se apăra de intrus, printre acestea fiind o masă. ''Am luat masa şi am început să-l lovesc'', a spus ea adăugând că masa s-a rupt. Fără ca acest lucru s-o împiedice, femeia a apucat unul dintre picioarele mesei şi l-a lovit pe bărbat. 

După ce a sărit pe el de câteva ori, Murphy a alergat în bucătărie de unde a luat o sticlă cu şampon cu care l-a stropit pe intrus în ochi în timp ce acesta încerca să se ridice. Apoi, ea a luat o mătură şi a continuat să-l lovească. 

În timp ce femeia se lupta să-l târască pe bărbat afară din casă poliţia a intervenit la faţa locului. Intrusul a fost urcat ulterior în ambulanţă. ''Cred că a fost fericit când a plecat pentru că i-am adus o ambulanţă'', a adăugat Murphy.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.