Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O gamă variată de cosmetice hoteliere, doar una dintre dovezile de respect pentru clienți!

stiripesurse.ro
cosmetice hoteliere

Un număr tot mai mare de români își permite să meargă în concediu o dată pe an sau, o dată la câteva luni, într-un city-break în țară și străinătate. Prin urmare, clienții hotelurilor românești sunt familiarizați cu diverse tipuri de cazare și de servicii și știu cum să aprecieze calitatea sau, dimpotrivă, să remarce lipsurile existente.

Una dintre dovezile de respect pentru oaspeți este reprezentată de folosirea unor cosmetice hoteliere diverse și de bună calitate. Pe parcursul șederii lor, au nevoie de gel de duș, săpun, șampon sau balsam și sunt încântați dacă produsele oferite de unitatea de cazare au o calitate superioară. În plus, este importantă alegerea unor ingrediente care să curețe și să hidrateze pielea fără a o irita și fără a crea probleme nedorite.

content-image

Cosmetice hoteliere de bază, care nu trebuie să lipsească din camere!

Săpunul este primul produs necesar oaspeților unei unități de cazare, pentru a păstra o igienă perfectă și a reduce riscul de îmbolnăviri. Există două variante: solid sau lichid.

Un săpun solid cu greutatea de 15 grame, plisetat, are un design minimalist, care se încadrează facil în orice decor. Realizat 100% din uleiuri vegetale, este ambalat în hârtie cerată și se remarcă printr-un sistem facil de deschidere, cu urechiușă, a etichetei. Este compatibil cu toate tipurile de piele și se mulează pe orice mărime a mâinii, prin forma sa rotundă și elegantă.

Cealaltă posibilitate este reprezentată de un săpun lichid delicat, cu spumă ușoară și cremoasă, care conferă o minunată senzație de mătase. Pielea este hidratată și parfumată după fiecare utilizare. Este importantă alegerea unui produs cu PH neutru, care să se potrivească tuturor tipurilor de piele. În ceea ce privește aromele, există suficiente posibilități de alegere ca să îndeplinească gusturile oricărui client.

Din gama de cosmetice hoteliere nu poate să lipsească nici gelul de duș. Sunt recomandate sticluțele cilindrice de 25 de milimetri, din material PET, însoțite de un capac special creat pentru o utilizare facilă. Lichidul premium, îmbogățit cu diferite arome, se remarcă printr-un PH neutru și prin senzația plăcută lăsată după fiecare utilizare.

Oaspeții vor fi plăcut surprinși dacă vor găsi în baie și o cremă de corp aromată, concepută special pentru a hidrata și a împrospăta pielea. Va fi din plin apreciată mai ales de iubitorii de piscină, de SPA sau de clienții care obișnuiesc să facă plajă.

Produsele de îngrijire a părului reprezintă o altă categorie esențială de cosmetice hoteliere. Asemenea gelului de duș, șamponul este disponibil în sticluțe cilindrice elegante, de 25 de milimetri, cu un capac special pentru utilizare facilă. Produsul nu conține parabeni, hidratează și împrospătează scalpul și lasă o senzație plăcută după utilizare. Balsamul de păr completează perfect șamponul, astfel încât părul să fie perfect sănătos și să arate ca atare.

Pe lângă cosmetice hoteliere, clienții vor aprecia deplin un hotel unde găsesc și cască de duș, un burete de pantofi îmbibat în silicon sau un set de cusut care îi va ajuta să repare rapid eventuale probleme vestimentare neprevăzute.

Oaspeții vor reveni cu plăcere în hotelul sau pensiunea unde s-au simțit respectați și răsfățați cu cosmetice hoteliere de calitate!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.