Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O gospodărie din Neamț a fost devastată de un incendiu, provocat de un coș de fum deteriorat

Mediafax.ro
incendiu, cabana, bihor

O gospodărie din localitatea Tazlău a fost afectată de un incendiu, duminică seara, din cauza coşului de fum deteriorat, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, Irina Popa, potrivit Agerpres.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii voluntari din localitate şi pompierii Detaşamentului Piatra-Neamţ. Aceştia au constatat că incendiul se manifesta generalizat la bucătăria de vară cu posibilitatea propagării la locuinţa din imediata vecinătate.

Citește și: Raed Arafat, critici dure la adresa lui Ion Cristoiu: ‘Răspândiți minciuni și narative false și veninoase, pentru că la vârsta dumneavoastră sigur nu vă veți schimba’

"Forţele de intervenţie au localizat şi lichidat incendiul în limitele găsite. A ars anexa gospodărească şi bunurile materiale aflate în interior, respectiv obiecte de mobilier, aragaz, materiale textile. S-a deteriorat peretele locuinţei, placat cu lambriu pvc. A fost salvată locuinţa, care se afla la o distanţă de aproximativ 2 metri de anexa la care s-a produs incendiul, şi un adăpost pentru animale în care erau depozitate plante furajere", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Proprietara locuinţei, în vârstă de 66 ani, a făcut atac de panică şi a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD la locul evenimentului, refuzând transportul la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.