Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O greşeală uriaşă a fost începerea şcolilor, o altă mare greşeală - organizarea alegerilor locale (Dorin Florea)

evz.ro
dorin florea

Primarul din Târgu Mureş, Dorin Florea, candidat independent la preşedinţia Consiliului Judeţean Mureş, consideră că începerea anului şcolar a fost "o greşeală uriaşă" a fel cum crede că este şi organizarea alegerilor locale în plină pandemie şi că şi că de pe urma bătăliilor politice va câştiga doar virusul.

"Îmi pare rău că trebuie să constatăm împreună greşelile care se fac în această perioadă. O greşeală uriaşă a fost începerea şcolilor şi, deşi nimeni nu recunoaşte, o altă mare greşeală, la ora actuală, este organizarea alegerilor locale. Vreau să le transmit celor care se grăbesc să organizeze alegerile că nu este nici o ruşine în a-ţi recunoaşte greşelile, iar dacă situaţia dificilă a unei ţări o impune, trebuie să faci exact ceea ce este necesar pentru binele acestei ţări şi a cetăţenilor săi. Alegerile locale vor crea una dintre cele mai mari probleme: în primul rând, nu poţi să vorbeşti despre alegeri în faţa unei populaţii înspăimântate, fiindcă nu are nicio legitimitate o prezenţă mică la vot, iar numai dorinţa de a schimba administraţiile locale este una dintre cele mai mari greşeli acum", a arătat, luni, Dorin Florea, pe pagina sa de Facebook.

Florea a spus că la ora actuală toată lupta cu COVID-19 o poartă, în primul rând, autorităţile locale, care au în gestiune spitale, creşe, grădiniţe, şcoli, transport în comun şi siguranţa cetăţeanului şi că toate vor fi afectate de aceste schimbări.

"În timpul acesta se organizează alegeri numai pentru a schimba administraţiile locale care va aduce personaje bune de gură, dar care nu au nimic de-a face cu administraţia. Se va naşte, pentru cel puţin două luni, o luptă continuă, bătălie, şantaj, ameninţări tot felul de compromisuri pentru alegerile de viceprimari sau tot felul de echipe. Iar în această perioadă va avea de pierdut tot cetăţeanul şi va avea de câştigat virusul. Dar din păcate nu răspunde nimeni pentru aceste întâmplări", a declarat Dorin Florea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.