Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O iraniană cu pașaport furat, depistată pe aeroportul din Bucureşti

jurnaldevrancea.ro
catuse

O femeie de naționalitate iraniană ce avea asupra ei un pașaport suedez a reușit să treacă de controlul de securitate de la aeroportul din Larnaca și să ajungă la București, unde a fost însă reținută de autorități și retrimisă în Cipru, relatează joi publicația Cyprus Mail, în ediția electronică.

Grănicerii români care i-au verificat actele au descoperit că trăsăturile persoanei din fotografia de pe pașaport nu corespundeau cu cele ale femeii de 28 de ani care călătorea cu respectivul document. Din verificările ulterioare a reieșit că pașaportul fusese furat. Prin urmare, ofițerii de imigrație au reținut-o la aeroport și au luat legătura cu autoritățile din Cipru, după care au trimis-o înapoi la Larnaca indică sursa citată.

În cursul anchetei, femeia a recunoscut că a cumpărat pașaportul în Turcia, contra sumei de 20.000 de euro. L-a folosit pentru a ajunge în nordul Ciprului, unde a stat o perioadă înainte de a ajunge la Larnaca, anunţă Agerpres. Nu este clar, deocamdată, care era exact țara europeană unde tânăra dorea să ajungă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.