Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O jucătoare din naţionala de fotbal, testată pozitiv înaintea meciului cu Croaţia

nationalgeographic.org
virus coronavirus covid covid-19 vaccin

O jucătoare din naţionala feminină, antrenată de Cristin Dulca, a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, înaintea deplasării în Croaţia, informează frf.ro, potrivit news.ro.

"În urma testelor efectuate duminică dimineaţa, o jucătoare din cadru lotului a fost depistată pozitiv. Având în vedere măsurile de distanţare luate, precum şi ancheta epidemiologică efectuată, delegaţia României va efectua deplasarea în Croaţia.

Jucătoarea depistată pozitiv, fiind suspectă de COVID SARS-2 în antecedente (fără test PCR), a fost izolată conform procedurilor DSP.

Testarea de duminică a fost a V-a din cadrul acestei acţiuni. Întreg lotul şi staff-ul tehnic au efectuat 4 testări PCR în prealabil şi o testare rapidă. De asemenea, pe parcursul întregului cantonament s-au luat toate măsurile de precauţie impuse: jucătoarele au dormit în camere single, respectându-se toate normele de distanţare socială", a precizat FRF.

Citește și CODICELE atacului lui Băsescu la adresa DNA și susținerea SIIJ contra Direcției-Fratele și nepotul său, condamnați definitiv în spețe DNA, fiica sa ÎN AȘTEPTARE

"Tricolorele" au plecat, luni dimineaţă, în Croaţia, unde vor întâlni, marţi, de la ora 17.00, reprezentativa ţării gazdă, într-un meci din preliminariile Campionatului Europeandin 2022.

Reprezentativa feminină a României trebuia să dispute ultimul joc din campania de calificare pentru WEURO-2022 la 1 decembrie 2020. În urma depistării a două cazuri de COVID-19 în cadrul delegaţiei române, care urma să facă deplasarea în Croaţia, naţionala feminină nu a primit acordul de a părăsi ţara, iar meciul a fost reprogramat.

România ocupă locul 3 în Grupa H, fără şanse de calificare la turneul final.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.