Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O jurnalistă rusă care a plecat din Rusia la începutul războiului îl 'dă în gât' pe liderul de la Kremlin: Lui Putin îi e frică

playtech.ro
putin

Vladimir Putin ”face totul pentru a rămâne la putere”, afirmă Janna Agalakova, o jurnalistă rusă care a plecat din Rusia la începutul Războiului rus în Ucraina, după ce a demisionat de la televiziunea rusă, şi denunţă propaganda presei ruse, care nu se adresează Occidentului, ci ruşilor, subliniază, care ilustrează faptul că liderului de la Kremlin ”îi este frică şi este ameninţat”, relatează BFMTV, potrivit News.ro.

Ea a denunţat într-un interviu la BFMTV, marţi, propaganda presei ruse, din care a făcut parte mulţi ani, din 1999 în 2022, şi subliniază că propagandiştii de la Pervîi Kanal nu se adresează Occidentului, ci ruşilor.

Prin intermediul propagandiştilor, Vladimir Putin ”pune în capul ruşilor ideea că dacă Rusia pierde (războiul), toată lumea va avea probleme. Pnetru că situaţia pe front nu este favorabilă”, analizează Janna Agalakova.

Însă locatarul Kremlinului rămâne într-o poziţie de forţă ”şi poate rămâne la putere”, estimează ea. ”El face totul pentru asta”, dă ea asigurări.

Însă faptul că are vârsta de 70 de ani, împotmolirea trupelor ruse în Ucraina şi erodarea prestigiului său personal stimulează ”apetite” în jurul său.

Astfel, unele figuri ale regimului profită de situaţie pentru a se poziţiona politic şi a poza ca succesori naturali ai lui Putin, apreciază ea.

Fosta corespondentă a Pervîi Kanal la Paris estimează că următoarele săptămâni şi luni ale războiului sunt decisive în continuarea acestui conflict armat, şi, prin urmare, în poziţia lui Putin în Rusia,

Janna Agalakova subliniază că mulţi nu-şi aprobă preşedintele, dar nu au mijloacele să protesteze faţă de Kremlin şi nici să fugă din ţară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.