Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O legendă a clubului Rangers a murit la vârsta de 43 de ani: Fernando Ricksen suferea de scleroză laterală amiotrofică

doliu

Clubul Rangers a anunțat, miercuri, pe site-ul oficial, moartea fostului jucător Fernando Ricksen cauzată de o scleroză laterală amiotrofică sau, în alți termeni, boala neuronului motor, anunță MEDIAFAX.

”Clubul Rangers este nespus de îndurerat să anunțe faptul că fostul jucător Fernando Ricksen a decedat în această dimineață, în urma luptei sale cu boala neuronului motor. În octombrie 2013 a anunțat că suferă de această boală și, de atunci, a purtat o luptă teribilă împotriva acestei condiții, ridicând nivelul de atenție și strângând fonduri pentru Fundația Fernando Ricksen care are scopul de a-i ajuta pe cei ce suferă din cauza acestei boli. Gândurile tuturor celor ce fac parte din clubul Rangers sunt astăzi alături de soția sa, Veronia, de fiica sa, Isabella, și de toată familia și prietenii săi”, a fost o parte din comunicatul publicat de clubul Rangers.

Citește și: Miron Mitrea explică ce rol joacă în echipa Vioricăi Dăncilă: Eu am încredere că poate câștiga alegerile

Oficialul lui Rangers, Stewart Robertson a spus: ”Toți cei care au legături cu clubul Rangers vor fi devastați de vestea morții lui Fernando. A luptat atât de curajos împotriva unei boli teribile și gândurile noastre sunt alături de familia sa. Fernando nu va fi niciodată uitat de colegii săi sau de fanii Rangers. Locul său în istoria noastră este asigurat”.

Fernando Ricksen și-a început cariera la formațiile de juniori ale echipei Fortuna Sittard. De-a lungul carierei sale a mai evoluat pentru echipe precum AZ Alkmaar, Rangers, Zenit sau RKSV Minor.

Alături de Rangers, Ricksen a câștigat, în trei rânduri, campionatul Scoției, de trei ori, Cupa Ligii Scoției și, de două ori, Cupa Scoției. Din palmaresul său, mai fac parte trofeul campionatului Rusiei, cu Zenit, și, tot cu aceeași echipă, a mai câștigat Supercupa UEFA și Cupa UEFA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.