Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O mamă minoră, cercetată pentru că a plecat din spital cu copiulul infectat cu SARS-CoV-2

Los Angeles Times
coronavirus

O tânără minoră, mamă a unui copil cu COVID-19, este cercetată pentru zădărnicirea combaterii bolilor după ce ar fi plecat din spital cu bebeluşul infectat cu SARS-CoV-2, a informat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Poliţiştii, sesizaţi de un medic de la un spital din Râmnicu Vâlcea, au găsit-o pe tânără la domiciliu şi aceasta le-ar fi spus că a plecat din spital din cauză că ar fi aşteptat foarte mult.

"La data 17 septembrie a.c., în jurul orei 20:00, un medic din cadrul unei unităţi medicale din Râmnicu Vâlcea a sesizat faptul că o minoră din oraşul Brezoi a părăsit incinta spitalului împreună cu bebeluşul ei, confirmat pozitiv cu COVID-19. Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că minora s-a deplasat la adresa de domiciliu, pe motiv că ar fi aşteptat foarte mult la spital", a informat sursa citată.

Poliţiştii au luat legătura cu tânăra mamă, care a fost de acord să meargă la spital în vederea lămuririi situaţiei medicale a fetiţei sale, ulterior fiind internată la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.