Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O modalitate de a tranzacționa Bitcoin chiar și atunci când prețul BTC este în scădere (analiză)

thecoinshark.net
robinhood platforma criptomonede bitcoin

În ultimele 29 de zile, bitcoin ( BTC ) a variat de la 31.000 dolari la 36.000 dolari, deoarece impactul recentei interdicții din China și deblocarea acțiunilor GBTC de 1,4 miliarde dolari continuă să preseze piețele.

Guvernul Chinei a pus în aplicare o serie de măsuri pentru a stopa exploatarea și tranzacționarea criptomonedelor, dispunând închiderea imediată a unor operațiuni și instruind băncile interne să suspende conturile bancare ale entităților implicate în industrie.

Între timp, fondul fiduciar de 21 de miliarde de dolari Grayscale și securitatea GBTC se confruntă cu o perioadă supărătoare pe măsură ce blocajul investitorilor instituționali pe 6 luni se încheie , creând o potențială vânzare de 1,4 miliarde de dolari. Cu toate acestea, merită remarcat faptul că cele 654.000 de jetoane BTC aflate în gestiune nu vor fi mutate pe piață.

Ca urmare a acestor factori, prețul Bitcoin a fost blocat de luni de zile și, în general, comercianții par să stea pe mâinile lor până când claritatea întregii situații se clarifică.

În timp ce comercianții sunt pricepuți să folosească contracte futures perpetue, majoritatea nu știu de instrumente suplimentare care pot fi utilizate pentru a-și maximiza câștigurile. Acest lucru este valabil mai ales atunci când piețele variază lateral și creează un scenariu perfect pentru opțiunile de tranzacționare.

De exemplu, se poate construi o strategie de opțiuni care să maximizeze câștigurile chiar și atunci când nu există prea multe acțiuni de preț.

Utilizând atât opțiunile de apelare (cumpărare), cât și vânzarea (vânzarea), un comerciant poate crea strategii pentru a genera câștiguri pe piețele laterale. Acestea pot fi utilizate în circumstanțe bearish, iar majoritatea schimburilor de instrumente derivate oferă platforme de opțiuni accesibile.

Strategia Iron Condor favorizează o gamă strânsă

Iron Condor este o strategie neutră care constă în vânzarea unui sume de 32.000 USD pentru a crea expunere pozitivă la Bitcoin, în timp ce în același timp a vinde un apel (call) de 34.000 USD pentru a reduce câștigurile peste acest nivel. Aceste tranzacții au fost modelate de la prețul Bitcoin la 31.750 USD și această tranzacție utilizează o expirare din 27 august (40 de zile).

Sunt necesare două poziții în afara banilor (cote mici) pentru a vă proteja de eventualele prăbușiri de preț sub 28.000 USD sau aprecierea Bitcoin peste 38.000 USD. Aceste tranzacții suplimentare vor oferi comerciantului liniște sufletească, reducând în același timp cerințele de marjă (garanție).

Orice rezultat pe 27 august între 29.200 USD (în scădere cu 8%) și 36.660 USD (în creștere cu 15%) dă un rezultat pozitiv. Câștigul maxim are loc între 31.800 $ și 34.200 $, rezultând un profit Bitcoin de 0,09. Pe de altă parte, cel mai rău rezultat este o pierdere de 0,045 Bitcoin.

O structură similară ar putea fi desfășurată pentru opțiunile Ethereum ( ETH ), dar comercianții ar trebui să țină cont de forța dură din Londra pe 4 august , ceea ce ar putea induce o volatilitate mai accentuată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.