Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă acțiune de igienizare a autobuzelor STB - Avertisment pentru călători

Societatea de Transport Bucuresti
STB sigla

Societatea de Transport București anunță că a fost efectuată o nouă acțiune de igienizare a autobuzelor, care au primit un program de spălare în interior și exterior. În cadrul campaniei sunt avute în vedere și adăposturile din stații, pentru a li se reda aspectul „civilizat”.

„Societatea de Transport București - STB SA continuă acțiunea de igienizare a vehiculelor de transport în comun. STB SA a reluat în acest weekend (6-7 iulie a.c.), la două luni după deschiderea unei noi etape, campania de curățenie și igienizare a vehiculelor începută în luna decembrie a anului trecut. Astfel, pentru fiecare vehicul care va ieși în traseu, va fi aplicat programul de spălare şi igienizare în interior şi exterior, precum și neutralizarea graffitti-urilor”, se arată într-un comunicat al STB (fost RATB).

Citește și: Traian Băsescu a EXPLODAT după ce Dăncilă și Teodorovici au făcut show la mare: 'Teodorovici pentru Cotroceni şi Dăncilă pentru Victoria'

Treptat, toate vehiculele din parcul STB SA vor fi curățate și igienizate, iar fiecare vehicul va fi ulterior monitorizat pentru a se urmări menținerea unui aspect decent, mai arată sura citată.

„Totodată, este aplicat un program special, etapizat, prin care adăposturilor din stațiile de tramvai li se redă aspectul civilizat. Anul trecut, STB SA a dotat autobazele cu stații de spălare noi, moderne, iar prin această campanie își propune să asigure vehicule igienice și un grad de confort cât mai ridicat pentru călători, dar și un aspect decent al stațiilor de tramvai”, mai spun reprezentanții Societății.

Aceștia au atras atenția și asupra călătorilor care nu mențin curățenia: „De cele mai multe ori, imaginea neplăcută a vehiculelor este creată de către unii călători, prin mâzgălirea cu graffitti, vandalizarea, zgârierea interiorului, aruncarea de resturi de mâncare ori de băutură în vehicule. Conform Regulamentului Serviciului Comunitar de Transport Public Local de călători în Regiunea București – Ilfov, pentru murdărirea sau vandalizarea vehiculelor sunt stabilite amenzi de 500 lei”.

Însă, politica STB nu este de a sancţiona călătorii, ci de conştientizare a publicului asupra faptului că menținerea unor conditii civilizate de transport depinde de fiecare, se mai punctează în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.