Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă avarie la o conductă de gaze din Bascov - 15 persoane evacuate

epitesti.ro
evacuare grenada

O nouă avarie s-a produs, miercuri, la o conductă de gaze din localitatea Bascov, 15 persoane fiind evacuate din zonă, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, potrivit Agerpres.

"Pompierii de la Detaşamentul Piteşti au fost solicitaţi să intervină în comuna Bascov, strada Serelor, cu o autospecială de intervenţie, o autospecială CBRN şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat în cazul unei conducte de gaz avariată. Au fost evacuate 11 persoane de la o unitate de cazare din zonă", au precizat reprezentanţii ISU Argeş.

Conform aceleiaşi surse, ulterior au mai fost evacuate alte patru persoane. La faţa locului au ajuns şi echipele societăţii de distribuţie, care au oprit furnizarea gazului pe conducta avariată.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Poliţiei Române, din cauza incidentului a fost restricţionată circulaţia pe ambele sensuri al DN 7, valorile de trafic fiind ridicate atât spre autostrada A1, cât şi spre Râmnicu Vâlcea.

Un incident similar, în urma căruia a fost blocată traficul rutier, a avut loc marţi dimineaţă, în comuna Bascov, în timpul unor lucrări.

"La faţa locului intervin patru echipaje de pompieri cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autospecială CBRN şi o ambulanţă SMURD. A fost anunţat şi distribuitorul de gaze pentru luarea măsurilor ce se impun. Întrucât scurgerile sunt însemnate cantitativ, au fost evacuate persoanele de la o clădire de birouri din apropiere şi s-a oprit traficul în zonă", se preciza într-o informare transmisă de ISU Argeş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.