Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă crimă îngrozește România - Adolescentă, ucisă într-o pădure cu 30 de lovituri de cuţit. Autorul, declarații șocante în fața anchetatorilor

Inquam Photos / George Călin
crima sinucidere politie

O adolescentă de 18 ani a fost găsit moartă într-un pădure din municipiul Botoşani, fiind ucisă cu 30 de lovituri de cuţit. Anchetatorii au reuşit identificarea autorului faptei, un tânăr de 16 ani, elev. Cei doi se cunoscuseră pe o reţea de socializare şi se aflau în pădure pentru ca el să îi facă fetei fotografii. Băiatul a fost reţinut şi a recunoscut fapta, scrie news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, trupul unei adolescente de 18 ani a fost găsit miercuri după amiază de o persoană care trecea prin zonă, într-o pădure din zona cimitirului Pacea din municipiul Botoşani, fata fiind înjunghiată de mai multe ori. Anchetatorii au început cercetările în acest caz, iar în cursul nopţii de miercuri spre joi au reuşit identificarea autorului faptei.

PNL anunţă o victorie la APCE: Comisia de la Veneţia, sesizată pe legile justiţiei

Un tânăr în vârstă de 16 ani a povestit procurorilor că a cunoscut-o pe fată pe o reţea de socializare şi se întâlniseră de mai multe ori. El a spus că este pasionat de fotografie şi îi făcea poze fetei pe care aceasta le posta pe diverse reţele sociale.

Miercuri după amiază ei au avut o nouă asemenea întâlnire, în pădurea din zona cimitirului Pacea, iar la un moment dat între cei doi tineri a izbucnit o ceartă, motivul fiind, după spusele tânărului, calitatea fotografiilor sale, dar şi o altă fată pe care el ar cunoaşte-o. Băiatul s-a enervat şi a scos un cuţit cu care a înjunghiat-o pe fată de 30 de ori, majoritatea rănilor fiind în zona toracică.

El a fost reţinut pentru 24 de ore în cursul nopţii de miercuri spre joi, urmând să fie prezentat Tribunalului Botoşani cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru omor.

În prezent, băiatul se află în arestul IPJ Botoşani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.