Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă formulă de Guvern negociată de opoziție. SURPRIZE majore pentru toate funcțiile guvernamentale. Martor la negocieri: `E ca la piață`

stiripesurse.ro
Llllista

Guvernul condus de Viorica Dăncilă se confruntă cu o nouă moțiune de cenzură. De această dată șansele sunt mai mari și Opoziția, în special PNL și Pro România, anunță că numărul de parlamentari necesari pentru a da jos guvernul e foarte aproape să fie suficient. Zilele trecute a circulat o listă cu un Cabinet post-moțiune de cenzură eminamente PNL (VEZI LISTA AICI).

Negocierile au progresat... Între timp parlamentari ai PSD au trecut deja cu arme și bagaje la Pro România, PNL îi curtează asiduu pe cei de la ALDE, iar USR-PLUS și PMP par să accepte să fie parte a unui guvern de tranziție până la eventuale alegeri parlamentare anticipate sau la termen. Deși au circulat mai multe formule guvernamentale STIRIPESURSE.RO a reușit să intre în posesia unei astfel de formule negociate. Se pare că s-a renunțat la un guvern monocolor PNL și s-ar putea merge și pe o formula guvernamentală de uniune națională, dar fără PSD și ALDE.

content-image

De remarcat că cel propus ca premier, Emil Hurezeanu, ambasadorul României în Germania, nu este membru de partid, Bogdan Aurescu, consilier prezidențial, iar senatorul Robert Cazanciuc, șeful Comisiei Juridice a Senatului, este încă membru al PSD.

Evident că surprizele pot apărea chiar și mâine, dar în acest moment potrivit unui martor la negocierile din sânul Opoziției ”Negocierile sunt ca la piață și toți speră într-o  minune pentru că nu avem matematic voturile necesare”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.