Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă furtună pe piaţa financiară! Bursele din Europa se prăbușesc, după ce indicele Dow Jones a înregistrat o nouă scădere

realitatea.net
criza bursa

Bursele din Europa au deschis ziua în scădere, după ce indicele Dow Jones a înregistrat luni o nouă contracţie puternică, potrivit Bloomberg, scrie news.ro.

Și Bursa de la Bucureşti deschide în scădere, în ton cu pieţele internaţionale. Indicele BET al Bursei de Valori Bucureşti înregistra la ora 10 un minus de 1,43%, în ton cu scăderile înregistrate de bursa americană şi cele asiatatice. Şi restul indicilor BVB consemnau minusuri de 1,14 - 1,90%.

Bursa de pe Wall Street a închis din nou în scădere, joi, iar indicele Dow Jones a înregistrat a doua cea mai mare scădere din istoria sa, de 4,2%, în timp ce randamentele obligaţiunilor au crescut.

Zilele Mirelei Călugăreanu la șefia Fiscului sunt numărate! Eugen Teodorovici vorbește despre viitorul șef ANAF

Într-o săptămână volatilă pentru investitorii globali, vineri, în deschiderea şedinţei de tranzacţionare, indicele japonez Nikkei 225 a înregistrat o scădere cu 3,2%, iar cel al Bursei de la Shanghai a coborât cu 5%. La Hong Kong indicele Hang Seng a consemnat o scădere de 3,8%

Cele mai mari burse din Europa, cele din Londra, Paris şi Milano, au deschis ziua pe roşu. Singura bursa care a deschis pe verde a fost cea de la Frankfurt. Şi Bursa de la Bucureşti a deschis în scădere, având un minus de circa 1,3%.

Indicele S&P 500 a încheiat tranzacţiile în coborâre cu 3,8%, iar Nasdaq Composite în scădere cu 3,9%, după o nouă şedinţă marcată de fluctuaţii mari ale cotaţiilor acţiunilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.