Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă ipoteză în cazul morții lui Prigojin: Ce s-ar fi amplasat la bordul avionului în care a murit liderul Wagner

Foto antena3.ro
prigojin avion accident

O nouă ipoteză în cazul morții lui Prigojin: Ce s-ar fi amplasat la bordul avionului în care a murit liderul Wagner

La bordul avionului, care s-a prăbușit în regiunea Tver, în apropierea localităţii Kujenkino, şi în care s-a aflat omul de afaceri Evgheni Prigojin, ar fi putut exista cu un dispozitiv exploziv, scrie canalul de Telegram "Shot".

Potrivit informaţiilor anchetatorilor, citate de Rador, bomba s-ar fi putut afla în compartimentul trenului de aterizare, întrucât acolo, conform datelor preliminare, s-a produs explozia în timpul zborului. În urma acesteia, aripa aeronavei a fost smulsă, lovind ulterior stabilizatorul. "Din acest motiv, avionul de tip business a început să urce brusc. Din cauza depresurizării explozive, toți cei aflați la bord și-au pierdut instantaneu cunoștința" - se arată în mesaj. Potrivit datelor preliminare, această versiune este confirmată şi de faptul că fragmente din coada aeronavei au căzut la cinci kilometri de fuzelaj. Deoamdată, versiunea prezenţei unui dispozitiv exploziv în șasiu este verificată de anchetatori.

Amintim că, în seara zilei de 23 august, un avion privat Embraer Legacy s-a prăbușit în apropierea localităţii Kujenkino din regiunea Tver. Acesta efectua un zbor Moscova - Sankt Petersburg. La bord se aflau 10 persoane, trei dintre acestea fiind membri ai echipajului. Toți pasagerii și echipajul avionului şi-au pierdut viaţa. Agenția Federală de Transport Aerian a declarat că omul de afaceri Evgheni Prigojin se numără printre pasagerii de la bordul aeronavei. Anterior, s-a anunţat că un fragment din avionul lui Prigojin a fost găsit la doi kilometri de locul accidentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.