Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă lovitură pentru dinamoviști - Liderul galeriei lui Dinamo a murit

www.gsp.ro
suporteri Dinamo

O nouă lovitură pentru Dinamo. Unul dintre cei mai iubiţi oameni din anturajul clubului s-a stins. Nicu Galerie, aşa cum era cunoscut de toată lumea, a murit la vârsta de 58 de ani, potrivit spynews.ro.

Nicu Galerie, unul dintre cei mai renumiţi şefi de galerie din România

Nicolae Paraschiv sau Nicu Galerie, aşa cum îl ştie toată lumea, a încetat din viaţă miercuri dimineaţă, în jurul orei 05.00. Nicu Galerie avea doar 58 de ani, însă în ulimul timp se îmbolnăvise grav. El avea diabet, iar în ultimul timp chiar renunţase să mai meargă la meciuri. Ba chiar nu se ascundea şi recunoştea că are probleme de sănătate. Vestea teribilă a fost dată de suporterii lui Dinamo, pe mai multe pagini de Facebook.

"Drum lin spre ceruri, Nicu Galerie! Profund îndurerați am aflat de moartea neașteptată a lui Nicolae Paraschiv, cunoscut de noi toți, ca "Nicu Galerie". S-a stins o viaţă de om, națiunea dinamovistă a pierdut o fiinţă dragă, iar pierderea este imposibil de realizat. Ne este greu să găsim cuvinte potrivite acum când am aflat că Nicu al nostru, cel care a condus galeria dinamovistă o lungă perioadă de timp, a plecat la Ceruri. De acum înainte nu-l vom mai vedea decât prin fereastra amintirilor. Doamne, odihnește-l în pace!", este mesajul transmis de Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo.

Citește și: Mihai Fifor a luat foc după votul din Parlament: 'Câtă demagogie! Să îi trimiteți la plimbare'

Reacţiile dureroase, după moartea lui Nicu Galerie

Nicu Galerie era un om vesel şi plin de viaţă, toţi cei care l-au cunoscut se amuzau atunci când erau în preajma sa, iar vestea trecerii sale în nefiinţă i-a îndurerat pe toţi cei care l-au cunoscut, iar unul dintre oamenii care îl ştiau foarte bine a fost chiar Ionel Dănciulescu. De asemenea, Nicu Galerie s-a înţeles bine şi cu Cristi Borcea, pe vremea când acesta era şef în Ştefan Cel Mare.

„Nicu Galerie a fost unul dintre cei mai vechi lideri de galerie din România și suntem cu toții îndurerați de pierderea lui. A fost unul dintre noi, câinii roșii, chiar dacă în ultimii ani nu mai era atât de activ în viața Peluzei. Condoleanțe familiei!”, a declarat Ionel Dănciulescu, potrivit Gsp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.