Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă lovitură pentru Donald Trump: Un ambasador a DEMISIONAT din cauza liderului de la Casa Albă - acuzaţii şi dezvăluiri incredibile

www.agerpres.ro
Donald Trump în mașină

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Panama, John Feeley, diplomat de carieră şi fost pilot de elicopter al marinei militare, şi-a anunţat demisia din funcţie, explicând că nu mai poate servi sub administraţia preşedintelui Donald Trump, informează Reuters. 'În calitate de funcţionar diplomatic de rang inferior, am semnat un jurământ de a-l servi cu loialitate pe preşedinte şi administraţia sa într-un mod apolitic, chiar şi atunci când s-ar putea să nu fiu de acord cu anumite politici', a explicat John Freely pentru Reuters, citând din scrisoarea sa de demisie, conform Agerpres.

Citește și: Carmen Dan, pusă la zid! Noua gafă incredibilă a ministrului Afacerilor Interne

'Instructorii mei mi-au arătat în mod clar că, dacă aş considera că nu pot face acest lucru, aş fi obligat să iau decizia de onoare de a demisiona. Acel moment a venit', a adăugat diplomatul. Potrivit agenţiei Reuters, o purtătoare de cuvânt a Departamentului de Stat a confirmat plecarea ambasadorului Freely din funcţie, precizând că acesta 'a informat Casa Albă, Departamentul de Stat şi guvernul din Panama despre decizia sa de a demisiona din motive personale, efectivă de la data de 9 martie a acestui an'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.