Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă LOVITURĂ pentru Ilie Năstase! Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al soţiei sale, Brigitte

www.antena3.ro
Ilie Năstase Brigitte Sfăt

După loviturile primite din partea federaţiilor de tenis în urma scandalului monstru făcut la Fed Cup, Ilie Năstase primeşte o nouă veste bombă. Soţia sa, Brigitte a anunțat că a decis să divorțeze.  Motivul invocat de vedetă? Faptul că fosta soţie a tenismenului, Amalia, ridică multe pretenţii. Anunţul a fost făcut de Brigitte Năstase pe pagina ei de Facebook.

"Astazi, 12 iulie , anunt oficial divortul de Ilie. Nu pentru ca m-a inselat. Pentru ca m-am saturat de nesimtirile fostei sotii. De faptul ca non-stop isi foloseste copiii sa ii ceara lui Ilie tot felul de lucruri, de aceasta data, o masina noua. I-am dat un mini cooper, cu 30.000 km la bord, si a facut un scandal monstru. Vreau sa intelegeti faptul ca anul trecut sotul meu i-a mai dat acestei dudui 1.200.000 €, iar in fiecare an peste 300.000 €, in conditiile in care eu imi rupeam spatele cu bitum si tot felul de lucrari de santier pentru cativa banuti. Eu nu am primit NICIODATA de la Ilie vreo masina", a anunţat Brigitte pe pagina de Facebook.

Zvonuri despre o ruptură în cuplul Brigitte-Ilie Năstase există de luni bune, după ce Ilie Năstase a fost surprins de soţia sa în compania unei alte femei.

Căsătoria lui Ilie Năstase cu Brigitte Sfăt este a patra pentru fostul jucător de tenis. Cei doi formează un cuplu din 2010 şi s-au căsătorit în 2013.

Citeşte şi: Raport DEVASTATOR al Curţii de Conturi. România, pe ULTIMUL loc în UE la investiţii în sănătate .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.