Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă TACTICĂ în combaterea pandemiei: Moscova ar putea emite coduri QR pentru un anumit număr de anticorpi anti-Covid-19

testare covid sanador

Guvernul rus are în vedere posibilitatea emiterii de coduri QR pentru un nivel suficient de anticorpi împotriva coronavirusului, a declarat miercuri șefa Rospotrebnadzor (Serviciul federal pentru supravegherea în domeniul protecției drepturilor consumatorilor și bunăstării populației), Anna Popova, informează Interfax.

"În ceea ce privește anticorpii, problema este semnificativă și se discută astăzi la platforma guvernului. Există o astfel de sarcină, nu este nimic de discutat, trebuie să găsești cea mai optimă și acceptabilă opțiune pentru soluționarea ei", a spus Popova.

Testarea anticorpilor neutralizanti anti proteina spike Ig G anti SARS-CoV-2 detecteaza anticorpii in serul si plasma atat a pacientilor care au fost infectati natural cat si a celor vaccinati.

Testul pentru anticorpi anti SARS-CoV-2 IgG ofera informatii importante despre nivelul anticorpilor IgG persoanelor care se recupereaza dupa infectia COVID-19 si ajuta la evaluarea raspunsului imun in urma vaccinarii.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.