Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă tragedie lovește India: busculada creată la un concert de muzică aduce moartea și rănirea multor tineri

tribuneindia.com
kerala

Autorităţile din statul sudic Kerala, India, au comunicat că cel puţin patru studenţi de universitate au murit în urma unei busculade, la un concert de muzică. Potrivit autorităţilor, aproape 60 de persoane au fost rănite în timpul concertului ce a avut loc la Universitatea Cochin, informează ndtv.com.

Patru studenți au murit și cel puțin alți 64 au fost răniți într-o debandadă la o universitate din Kochi. Incidentul a avut loc sâmbătă la Universitatea de Știință și Tehnologie din Cochin (CUSAT), iar patru dintre studenții răniți sunt în stare critică, a declarat ministrul sănătății din Kerala, Veena George.

Se desfășura un festival de tehnologie, iar cântăreața Nikhita Gandhi cânta la un auditoriu în aer liber din campus. Rapoartele au declarat că intrarea a fost restricționată pentru cei care dețineau permise, dar situația a luat o întorsătură când a început să plouă. Oamenii care așteptau afară s-au grăbit să intre în auditoriu pentru a se adăposti, ceea ce a dus la o îmbulzeală, iar unii studenți au alunecat și au căzut.

Anularea celorlalte evenimente

O reuniune de urgență a miniștrilor, prezidată de ministrul șef Pinarayi Vijayan, a avut loc la casa de oaspeți a guvernului din Kozhikode sâmbătă la ora 20:30. Miniștrii și-au exprimat condoleanțele și s-a decis că toate evenimentele festive și artistice programate pentru duminică în cadrul Nava Kerala Sadas, un program de sensibilizare al CPM, vor fi anulate din cauza tragediei.

Cel puțin 64 de studenți sunt sub tratament pentru răni la diferite spitale. Minsitrul Veena George a declarat că doi băieți și două fete au fost aduși morți la Colegiul Medical Kalamassery din Kochi.

"Vestea este extrem de nefericită. 46 de persoane au fost aduse la colegiul medical Kalamassery cu răni. Patru au fost aduse moarte, dintre care doi băieți și două fete. Starea celor patru este critică. Două dintre ele se află într-un spital privat, iar celelalte două sunt sub tratament la un spital guvernamental", a declarat ministrul sănătății.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.