Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă tranșă de bani pentru Republica Moldova de la Uniunea Europeană. Ursula Von der Leyen: Puteți conta pe sprijinul UE

Inquam Photos / George Calin
Ursula von der Leyen

Uniunea Europeană va dispune o nouă finanțare în valoare de 145 de milioane de euro pentru Republica Moldova pentru a sprijini economia și securitatea energetică. Despre aceasta a anunțat președinta Comisiei Europene, Ursula Von der Leyen, după întrevederea cu prim-ministra Republicii Moldova, Natalia Gavrilița.

„Moldova poate conta în continuare pe sprijinul UE, i-am spus premierului Natalia Gavrilița. Am propus o nouă finanțare în valoare de 145 de milioane de euro chiar săptămâna trecută și continuăm să vă sprijinim economia și securitatea energetică. Pe măsură ce avansează pe calea reformei UE, lucrăm pentru a vă apropia de piața noastră unică”, a scris președinta Comisiei Europene, Ursula Von der Leyen pe contul său de Twitter.

 

Astăzi Natalia Gavrilița a avut și o întrevedere cu președinta Parlamentului European Roberta Metsola care a reafirmat că locul R.Moldova este în marea familie europeană.

O delegație a Guvernului R.Moldova se află la Bruxelles pentru a participa marți, 7 februarie, la lucrările celei de a VII Reuniuni a Comitetului de Asociere R.Moldova - Uniunea Europeană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.