Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă victorie pentru Iohannis în Parlament

iohannis

Klaus Iohannis se impune din nou în faţa parlamentului. Şeful Statului a cerut reexaminarea legii privind vănătoarea, iar Comisia de Agricultura a Camerei Deputatilor a admis marţi cererea lui Klaus Iohannis.

Solicitarea şefului statului s-a referit la respectarea dreptului de proprietate şi respectarea angajamentelor referitoare la legislatia privind conservarea biodiversitatii.

"Intervenţiile legislative adoptate în cuprinsul acestei legi considerăm că sunt de natură să aducă atingere unor drepturi fundamentale prevăzute de Constituţie, cum este dreptul de proprietate, să afecteze protejarea unor specii cinegetice şi, în consecinţă, să antreneze declanşarea unei noi proceduri de infringement împotriva României. De asemenea, în opinia noastră, Legea privind modificarea şi completarea Legii vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic nr. 407/2006, în forma transmisă la promulgare, ridică şi probleme de ordin tehnic - legislativ, precum şi de respectare a procedurii parlamentare de adoptare a legilor", se arăta în cererea de reexaminare.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.