Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O parte din cenuşa lui Sean Connery va fi împrăştiată în Scoţia, a anunţat soţia sa, Micheline Roquebrune

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

O parte din cenuşa lui Sean Connery, decedat la 31 octombrie în Bahamas la vârsta de 90 de ani, va ajunge în Scoţia, a anunţat soţia sa Micheline Roquebrune, conform dorinţei actorului, anunță news.ro.

"Îl vom duce pe Sean în Scoţia, a fost ultima sa dorinţă", a confirmat ea pentru Scottish Mail on Sunday. "El şi-a dorit ca cenuşa să fie împrăştiată în Bahamas dar şi în ţara sa", afirmând că acest lucru va fi organizat odată ce restricţiile legate de coronavirus o vor permite.

"Când va fi posibil şi sigur să călătorim din nou, atunci familia se va întoarce în Scoţia cu el", a declarat Micheline Roquebrune, căsătorită cu starul din "James Bond" timp de 45 de ani.

Citește și: Stelian Tănase îl desființează pe primarul Brașovului, Allen Coliban, după ce a mințit în CV: Este un impostor, pur și simplu – un mare mincinos.

Conform văduvei lui Sean Connery, o ceremonie comemorativă va fi organizată în Scoţia.

Născut în 1930 la Edinburgh, actorul a fost ataşat toată viaţa de Scoţia, atât de mult încât şi-a tatuat pe braţ "Scotland forever".

Sean Connery, primul James Bond din istoria francizei, a murit în somn, înconjurat de familie. Actorul a cunoscut o lungă carieră în care a primit numeroase premii, între care un Oscar, două Bafta şi trei Globuri de Aur. Pe reţelele de socializare, lumea cinematografiei i-a adus omagii. Daniel Craig, interpretul actual al lui James Bond, a salutat, într-un comunicat, un mare actor care "a definit o eră şi un stil".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.