Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O petrecere de botez organizată într-o comună din județul Olt a fost oprită de poliţişti: 10 participanţi, amendaţi

O petrecere de botez organizată în comuna Şopârliţa, cu participarea a aproximativ 20 de persoane, a fost oprită după intervenţia poliţiştilor care au aplicat 10 amenzi în valoare totală de 10.000 de lei, au anunţat duminică reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

"O persoană anonimă a sesizat seara trecută că în comuna Şopârliţa se organizează un botez la care participă mai multe persoane. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Bobiceşti, constatând faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificate aproximativ 20 de persoane. În cauză au fost aplicate 10 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 10.000 de lei, evenimentul fiind oprit", au precizat reprezentanţii IPJ Olt, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Jurnalistul Radu Tudor trage semnalul de alarmă! Iată ce animale sunt purtătoare ale unei versiuni mutante de SARS-CoV-2 ce poate fi transmisă oamenilor

În ultimele 24 de ore reprezentaţii structurilor teritoriale ale MAI împreună cu reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică, Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor au făcut verificări privind respectarea măsurilor de prevenire şi limitare a efectelor pandemiei de COVID-19 la peste 110 societăţi comerciale şi în 68 de mijloace de transport persoane. Totodată, au fost legitimate aproximativ 380 de persoane.

În urma verificărilor au fost aplicate 138 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 22.500 lei. Au fost sancţionate 121 de persoane din cauza nerespectării măsurilor de protecţie individuală, 10 persoane pentru participarea la activităţi în spaţiu public sau privat pentru care au fost instituite interdicţii (un botez) şi 7 amenzi au fost aplicate transportatorilor de persoane.

În judeţul Olt, de la începutul pandemiei, au fost confirmate 4.299 de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2, dintre acestea 87 fiind raportate duminică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.