Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O primărie a oferit produse expirate drept cadou pentru copii, de 1 Iunie

stiripesurse.ro
magazin hypermarket

Mai mulți părinți au reclamat la Primăria din Urlați, județul Prahova, că în pachetele primite de copii, de 1 Iunie, din partea instituției, au fost și biscuiți care aveau termenul de valabilitate expirat de două săptămâni.

Citește și: Schimbare RADICALĂ în toată Europa: vești URIAȘE pentru toți românii

Primarul din Urlați, Marian Machițescu, a declarat, sâmbătă, că Primăria a oferit copiilor din localitate, de 1 iunie, pachete în care se aflau câte nouă produse. Părinții au reclamat acolo au găsit biscuiți care aveau termenul expirat de două săptămâni, informează Mediafax.

“Am primit peste 20 de sesizări că pachetele de biscuiți au termenul expirat de două săptămâni. Au fost câte nouă produse oferite. Ele au fost luate cu bani din sponsorizări”, a declarat Machițescu.

Primarul spune că în total au fost cumpărate aproximativ 8.000 de produse, iar angajații Primăriei au verificat termenele de expirare prin sondaj. La aceste verificări nu au observat că biscuiții au termenul de valabilitate expirat.

“Luni o să facem sesizare către OPC, să se ia masuri. Noi am cumpărat produsele de la un engros din Ploiești. Au fost aceste probleme într-un lot de biscuiți. Au fost 8.000 de produse, vă dați seama că angajații Primăriei n-aveau cum să verifice acest număr. S-au făcut prin sondaj”, a precizat primarul din Urlați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.