Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O primărie din Bihor a fost cuprinsă de flăcări; incendiul a fost provocat de scântei de la coșul de fum al centralei termice

incendiu2

Un incendiu a izbucnit miercuri la Primăria Ștei, județul Bihor, provocat de scântei de la coșul de fum al centralei termice. Au ars 200 de metri pătrați de acoperiș, iar flăcările au fost stinse după o oră și 45 de minute, scrie Mediafax.

Potrivit ISU bihor, sesizarea a avut loc la ora 3.50 și anunța incendiul la clădirea Primăriei Ștei.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Crișana” a trimis la incendiu patru echipaje de pompieri militari din Ștei cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă și cu o ambulanță de tip B2 și două echipaje de pompieri din cadrul Secției Beiuș, cu o autospecială de stingere și o autospecială de lucru la înălțime.

Incendiul se manifesta violent la acoperișul clădirii, pe o suprafață de 200 de metri pătrați, existând un risc mare de propagare a flăcărilor, intensificate de vântul puternic, la întregul acoperiș și la încăperile imobilului.

Citește și: Vremea nefavorabilă a impus intervenția promptă a pompierilor: Copaci doborâţi de vânt, TIR-uri blocate. Traficul rutier și cel naval sunt afectate

Pentru localizarea și lichidarea focarelor, pompierii militari au acționat atât din exteriorul, cât și din interiorul clădirii, reușind, în aproximativ o oră și 45 de minute, să stingă incendiul.

Cercetările au arătat că incendiul a fost provocat de scântei provenite din coșul de fum al centralei termice. Au ars circa 200 de metri pătrați de acoperiș.

Echipajele de pompieri au salvat aproximativ 800 de metri pătrați din suprafața totală a acoperișului, împiedicând totodată propagarea flăcărilor la întreaga clădire.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.