Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O profesoară, un jandarm şi un poliţist, condamnaţi pentru proxenetism

reporterntv.ro
proxenetism

Lovitură de senzaţie dată de autorităţile din Constanţa. Mai multe persoane, între care o fostă profesoară, un fost polițist și un fost jandarm, au fost condamnate, astăzi, la pedepse cu închisoarea, după ce au organizat și coordonat o rețea de prostituție în care au recrutat zeci de tinere. O profesoară care ar fi trebuit să educe copiii sau un jandarm şi un poliţist care ar fi trebuit să asigure respectarea legii, au fost chiar cei care au călcat strâmb. Tribunalul Constanța a condamnat-o pe Margareta Drăguț, fost cadru didactic al Colegiului Național "Mihai Eminescu" din Constanța, la patru ani și două luni de închisoare, pentru constituire a unui grup infracțional organizat și proxenetism

Citeşte şi: Ultimul anunţ al BNR care îi vizează pe toţi românii: Ce s-a întâmplat cu datoria către FMI

În același dosar, mai este condamnat la cinci ani și patru luni de închisoare și Lucian Borcea, fost polițist la IPJ Constanța, acuzat de constituirea unui grup infracțional organizat ori aderarea sau sprijinirea sub orice formă a unui astfel de grup, trafic de minori, în formă continuată și proxenetism, în formă continuată. Instanța a decis ca Silviu-Nicolae Peniu, fost jandarm al Grupării Mobile Constanța, să fie condamnat la cinci ani de închisoare pentru inițiere sau constituire a unui grup infracțional organizat ori aderarea sau sprijinirea sub orice formă a unui astfel de grup, pentru trafic de minori, în formă continuată și pentru proxenetism, în formă continuată.

Citeşte şi: Riscul la care ne supunem când mâncăm seara: Care e ora potrivită

Liderul grupării, Claudiu-Giorson Belecciu, zis "Gibonu", va executa pedeapsa cea mai grea, de zece ani de închisoare, pentru inițiere sau constituire a unui grup infracțional organizat ori aderarea sau sprijinirea sub orice formă a unui astfel de grup, trafic de minori, în formă continuată și proxenetism, în formă continuată. De asemenea, și celelalte trei persoane aflate în conducerea organizației au primit pedepse cu închisoarea, cuprinse între cinci și opt ani de închisoare. Decizia instanței nu este definitivă, putând fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare. În luna ianuarie a anului 2014, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) din Constanța au anihilat rețeaua de prostituție, care activa încă din anul 2012, prin intermediul unei societăți comerciale care deținea un salon de masaj. Angajatele salonului asigurau servicii sexuale contra cost atât la salonul menționat, cât și prin deplasări la unități hoteliere din Constanța, Eforie și Năvodari, organizate în prealabil de membrii grupării, spune mediafax.

Citeşte şi: Cristi Borcea e terminat: Naşul Gigi Becali, dezvăluire bombă despre problemele finului său

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.