Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O ROMÂNCĂ ar fi putut fi Prima Doamnă a Americii: Cine este aceasta

Donald_Trump_August_2015

Mădălina Popescu ar fi putut reprezenta România în campania electorală recent încheiată din Statele Unite. Stabilită la Miami, Mădălina a declarat că a fost foarte apropiată de preşedintele american Donald Trump şi că a ieşit cu acesta de mai multe ori în urmă cu 12 ani. Cei doi s-au cunoscut într-un club din Miami, iar din prima clipă Trump a fost cucerit de frumoasa româncă, anunţă B1.

Citește și: VIDEO/FOTO - Garajul de MILIOANE al lui Donald Trump: Ce 'bijuterii' aduce magnatul la Casa Albă

Trump nu a ratat ocazia şi a sunat-o a doua zi pe aceasta pentru a o invita împreună cu prietenele ei la un ”after party” la conacul său din Palm Beach. Mădălina l-a înnebunit până peste cap pe preşedinte care a invitat-o pe româncă la întâlniri de mai multe ori chiar şi la un bal de caritate.

Frumoasa Mădălina a avut ocazia de a fi prezentată la fastuosul bal unor numeroase persoane importante, printre care şi celebrului cuplu Whitney Houston – Bobby Brown.

Românca declară că între ea şi Trump relaţia devenea din ce în ce mai intensă pe măsură ce trecea timpul, iar acest lucru a făcut-o să ia o decizie radicală. ”Când lucrurile deveniseră foarte serioase, m-am speriat şi am fugit în vacanţă, în România. Când m-am întors, l-am găsit combinat cu actuala soţie, cu Melania”, a declarat Mădălina.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.