Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O româncă grav rănită implicată într-un accident rutier din Italia

Accident semn

Accident grav pe șoseaua Cassia din Roma, soldat cu doi răniți grav, în urma coliziunii dintre trei mașini în noaptea trecută. Incidentul a avut loc în jurul orei 21.30, în zona via di Baccanello, în fața grajdurilor San Giorgio.

Autoritățile au intervenit prompt la fața locului pentru a acorda ajutor și a clarifica circumstanțele evenimentului, conform Știridiaspora.ro

Potrivit informațiilor preliminare, în accident au fost implicate un Volkswagen T-Roc, un Volkswagen Golf și un Audi. În mașina Volkswagen T-Roc se afla un bărbat de 56 de ani, care a suferit răni grave și a fost transportat de urgență la spitalul San'Andrea cu un cod roșu. În a doua mașină Volkswagen Golf, se afla o femeie româncă în vârstă de 48 de ani, care, de asemenea, a fost grav rănită și dusă la spitalul Gemelli cu un cod roșu.

În Audi se aflau trei persoane. Șoferul, un bărbat din America de Sud, a fost transportat la spitalul San Pietro Fatebenefratelli cu un cod galben. Alți doi pasageri din Audi erau un băiat de 19 ani și o femeie de 27 de ani. Aceasta din urmă a fost transportată la spitalul Gemelli cu un cod galben. Conform primei reconstituiri a evenimentelor, se pare că Audi-ul a invadat banda opusă în încercarea sa de a depăși celelalte mașini, conducând astfel la coliziunea violentă.

Poliția cercetează cauza accidentului

În prezent, autoritățile continuă să investigheze circumstanțele exacte ale accidentului pentru a clarifica dinamica evenimentelor. Impactul puternic dintre cele trei autovehicule a generat daune serioase și a provocat răni grave pasagerilor implicați. Șoferii și pasagerii celor trei mașini au primit îngrijiri medicale imediate de la echipele de intervenție, care au răspuns prompt la apelurile de urgență.

Poliția din Roma reamintește conducătorilor auto să circule cu prudență și să respecte regulile de circulație, evitând manevre riscante și depășiri periculoase. Siguranța rutieră rămâne o prioritate pentru a preveni astfel de incidente grave și a proteja viețile participanților la trafic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.