Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O româncă și-a vândut fiica de 16 ani, cu 8.000 de euro, unui clan de romi din Spania: Minora a rămas gravidă

romii

O româncă este acuzată de autoritățile spaniole că și-a vândut fiica de 16 ani unor conaționali care locuiesc în Spania și care i-ar fi plătit acesteia 8.000 de euro, potrivit PROTV.

Femeia este acuzată de trafic de persoane după ce și-ar fi vândut fiica minoră unui clan de romi din localitatea spaniolă Almonte. Tânăra ar fost dusă acolo cu forța și obligată să se căsătorească cu un tânăr care a și lăsat-o gravidă, potrivit La Vanguardia.

A avut loc primul termen în acest dosar, la Tribunalul din Huelva. Procurorii spanioli au cerut o pedeapsă de 14 ani de închisoare pentru mama fetei, acuzată de trafic de persoane, infracțiune pentru care este judecată și femeia care ar fi plătit suma de 8.000 de euro în schimbul fetei minore.

Pe lângă aceștia, și tânărul care s-a căsătorit cu minora a fost pus sub acuzare pentru abuz sexual, după ce a întreținut relații sexuale cu aceasta și a lăsat-o gravidă.

Citește și: În Ajun de Crăciun, Liviu Dragnea încasează o lovitură devastatoare

Cele trei persoane judecate în acest caz au respins acuzațiile și susțin că este vorba doar despre o neînțelegere a “culturii țiganilor din România”.

Totul a început după ce părinții fetei, care se află în România, au alertat poliția că fiica lor de 16 ani a fost răpită de patru indivizi, care au urcat-o într-o mașină și au dus-o în Spania.

Aceștia au declarat că fata a reușit să îi contacteze și i-a anunțat că a fost obligată să se căsătorească cu un tânăr român, pe care nu îl cunoștea și le-a indicat locația exactă în care se afla.

Ulterior, fata i-a sunat din nou și le-a spus că a fost bătută și obligată să se prostitueze și le-a cerut să îi trimită bani, ca să se poată întoarce acasă.

În urma investigației, anchetatorii au descoperit că grupul care a răpit-o și agresat-o pe tânără i-a plătit 8.000 de euro mamei acesteia în schimbul unor documente care să ateste că aceasta
că aceștia i-au permis fiicei lor să părăsească țara și să locuiască în Spania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.