Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'O să începem cu morții. Și pe urmă cu viii!'. Familie din Arad, terorizată pentru o datorie de 9.000 de lei

santaj

O persoană a fost șantajată pentru o datorie pe care o avea sora ei, cu mesaje precum „O să începem cu morții. Și pe urmă cu viii!”. Șantajiștii au distrus inclusiv piatra funerară de la mormântul tatălui victimei.

Suspectul a fost prins în orașul Teiuș, după ce a primit 9.000 lei de la T., constrânsă anterior prin amenințări de către F. și N. să restituie o datorie pe care sora ei o avea față de cei doi.

„S-a reținut astfel că, în la data de 11.01.2023, după ce suspectul N. a adresat mai multe amenințări persoanei vătămate T., între altele transmițându-i: „O să începem cu morții. Și pe urmă cu viii! (...) Ori datoriile, ori facem pagubă de dublu”, prin intermediul unei conversații telefonice, inculpatul F. a adresat amenințări persoanei vătămate, în scopul de a obține restituirea unei sume de bani pe care sora persoanei vătămate o datorează, context în care i-a spus acesteia că fratele său a pus recuperatori și că familia plătește întotdeauna”, informează Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Mai mult, după ce N. a instigat pe numitul F., fratele său, să meragă în cimitirul unde se afla mormântul lui T., tatăl persoanei vătămate T., F. a dărâmat și distrus prin lovire cu corp dur piatra funerară de la mormânt, aceasta crăpându-se în mai multe bucăți.

Suspectul a fost reținut pentru șantaj și profanarea de morminte, apoi arestat preventiv, pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.