Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O șansă pentru Horațiu Moldovan - Atletico Madrid vrea să-l vândă pe Jan Oblak și să cumpere un alt portar

Facebook
horatiu moldovan

Echipa spaniolă de fotbal Atletico Madrid vrea să-l vândă la finalul acestui sezon pe portarul său titular, Jan Oblak, căruia îi caută deja un înlocuitor, informează cotidianul sportiv AS.

Clubul madrilen l-a recrutat în iarnă pe portarul român Horaţiu Moldovan, de la Rapid Bucureşti, în prezent rezerva lui Oblak. Slovenul are un contract valabil până în 2028, cu o clauză de reziliere de 120 de milioane de euro, însă valoarea sa de piaţă este de 30 de milioane de euro.

Timp de multe sezoane, Oblak s-a aflat în vizorul marilor cluburi din Premier League, iar Atletico s-a opus de fiecare dată plecării sale, dar acum cum oficialii spanioli "sunt dispuşi să asculte oferte" pentru goalkeeper-ul sloven.

Oblak a disputat 441 de meciuri în tricoul lui Atletico Madrid pe parcursul ultimelor nouă sezoane. El a câştigat un titlu în Primera Division, o Supercupă a Spaniei, o Supercupă a Europei, precum şi trofeul Europa League, fiind desemnat de cinci ori cel mai bun portar din campionatul spaniol.

Pentru înlocuirea lui Jan Oblak, responsabilii lui Atletico Madrid s-au orientat către georgianul Giorgi Mamardaşvili, portarul echipei FC Valencia.

În vârstă de 23 de ani, Mamardaşvili este evaluat la 35 de milioane de euro, însă Valencia s-ar mulţumi cu 25 de milioane de euro în schimbul său, conform AS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.