Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O șansă uriașă pentru viitorul cercetării din domeniul alimentar

IOVALIMENT
IOVALIMENT

Mâine începe IOVALIMENT, primul Târg Internațional de Invenții și Inovații în domeniul alimentar din România. Este greu de crezut că într-o perioadă cum este cea pe care o traversăm, cineva se gândește, totuși, la cercetare și la viitorul industriei alimentare.

În România întreg sistemul de cercetare științifică este în moarte clinică, însă cele peste 45 de lucrări înscrise la primul târg care susține cercetarea din domeniul alimentar, reprezintă garanția că și în țara noastră se face cercetare. Este nevoie doar de o mână de ajutor, pentru ca ideile și inovațiile cercetătorilor români să fie cunoscute și să își găsească un suport pentru dezvoltare și promovare.

În cadrul INOVALIMENT vor avea loc și o serie de conferințe tematice cu valoare științifică ridicată, susținute de experți  din România dar și din afara țării.

Printre guest speakerii conferințelor științifice din cadrul INOVALIMENT se numără: doctorul român Mihai Niculescu, stabilit în SUA, autorul celui mai complex test nutrigenetic existent pe piaţa mondială; László Borbély, Consilier de Stat, Coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă, Guvernul României și Dr. Marius Geantă, fondator al Centrului pentru Medicină Inovativă, Co-Președinte al Școlii Europene de Medicină Personalizată.

Scopul târgului este acela de a susține și promova cercetarea științifică, tendințele, noutățile și inovațiile din domeniul alimentar, precum și conectarea mediului academic cu mediul de business, pentru facilitarea transferului tehnologic.

Evenimentul va avea loc online, pe site-ul www.inovaliment.ro,  în perioada 23-27 noiembrie, și este organizat de Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Forumul Investitorilor Români și Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, din cadrul Universității Dunărea de Jos din Galați. Participarea este GRATUITĂ!

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.