Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O școală din sectorul 4 al Capitalei trece în scenariul roșu de funcționare, după ce un angajat a fost confirmat cu Covid

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam școală elevi

O școală din sectorul 4 al Capitalei trece în scenariul roșu de funcționare, după ce un angajat a fost confirmat cu Covid, acesta fiind al treilea caz depistat în unitatea de învățământ, anunță MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 4, Școala Gimnazială nr. 97 va trece în scenariul roșu de funcționare pentru 14 zile, după ce joi a fost înregistrat al treilea caz confirmat de infecție cu SARS-COV 2, în rândul personalului nedidactic al unității de învățământ. Autoritățile au decis dezinfecția întregii clădiri în care funcționează școala.

Citește și: CTP a făcut show în ședința CNA: ‘Termenul imbecil nu reprezintă o injurie’/Contre între jurnalist și Radu Herjeu

Măsuri de dezinfecție au fost dispuse și în alte 4 unități de învățământ, în care au fost confirmate cazuri noi de infectare cu virusul SARS-COV2 în rândul elevilor și al cadrelor didactice. Este vorba de Grădinița „Scufița Roșie”, unde un educator a fost confirmat pozitiv, Liceul Tehnologic „Dacia”, Colegiul Național „Octav Oninescu” și Școala Gimnazială Nr 189, în fiecare dintre acestea fiind conformat pozitiv cu Covid câte un elev.

„De asemenea, tot în cursul zilei de astăzi (joi-n.r.), a fost confirmat pozitiv cu virusul SARS-COV2, încă un elev al Școlii Gimnaziale Nr 79, unitate de învățământ care se află în scenariul roșu din data de 30.09.2020”, au transmis reprezentanții Primăriei Sectorului 4.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.