Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O sibiancă a anunţat Poliţia după patru ani că i-a dispărut fratele

disparitie

O sibiancă a anunţat Poliţia după patru ani că i-a dispărut fratele, care a plecat de acasă în 2015 şi nu s-a mai întors, potrivit unui comunicat de presă remis joi AGERPRES de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

"Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută un bărbat în vârstă de 49 de ani care a plecat voluntar de la domiciliul său din municipiul Sibiu, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112. La data de 25.09.2019, o sibiancă a sesizat în scris faptul că fratele ei, Tantan George Iuliu, în toamna anului 2015 a plecat voluntar de la domiciliul său din municipiul Sibiu, într-o direcţie necunoscută, fără a mai reveni", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, Tantan George Iuliu are 49 de ani şi următoarele semnalmente: înălţime 180 cm, greutate 70 kg, constituţie atletică, faţa ovală, păr blond, scurt, ochi verzi, ten alb. Nu prezintă semne particulare. Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.