Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O singură persoană diagnosticată cu COVID-19 a fost înregistrată şi internată, în ultimele 24 de ore, în SJU Suceava

Los Angeles Times
coronavirus

O singură persoană diagnosticată cu COVID-19 a fost înregistrată şi internată, în ultimele 24 de ore, în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava, iar alte 20 au fost externate, nefiind înregistrat niciun caz în rândul personalului medical, a informat, marţi, Prefectura Suceava.

Sursa citată a precizat că în SJU Suceava se află, în prezent, internaţi 397 de pacienţi, dintre care 159 cu COVID-19, 13 fiind la Secţia ATI, iar la Spitalul Municipal Rădăuţi sunt 30 de pacienţi cu COVID-19 şi 24 de persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Ludovic Orban, după fotografia de la Guvern: Am comis o greșeală! Nu mă interesează cine a făcut poza

Potrivit Prefecturii Suceava, marţi se recoltează probe în vederea testării pentru COVID-19 a personalului din cele două centre de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică.

În autoizolare la domiciliu se află, în prezent, 4.843 de persoane, iar în carantină instituţionalizată cinci, de sub incidenţa acestor măsuri ieşind 17.228, respectiv 3.102 de persoane.

Citește și: Victor Ponta a RĂBUFNIT de Ziua Copilului, din cauza REFUZULUI PNL de a crește alocațiile: Orban nu alocă bani, dar bea whiskey

Până în prezent, în judeţul Suceava s-au efectuat 20.716 teste, iar conform situaţiei întocmită de către DSP Suceava, se înregistrează un număr de 2.606 de persoane declarate vindecate.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase şi nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.