Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O societate din Gorj a fost amendată cu 20.000 de lei pentru abateri de la legislaţia de mediu

amenda

O societate care desfăşoară activitate de construcţii civile în apropierea staţiei de monitorizare a calităţii aerului Târgu Jiu a fost sancţionată, joi, cu 20.000 lei pentru abateri de la legislaţia de mediu, a anunţat Garda de Mediu Gorj.

Potrivit sursei citate, având în vedere valorile crescute la indicatorul de calitate a aerului PM10 în Târgu Jiu, valori înregistrate la staţia de monitorizare a calităţii aerului, mai multe echipe de comisari ai Gărzii de Mediu Gorj au făcut, joi, verificări în vederea identificării posibilelor surse de poluare, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Marcel Ciolacu, ieșire în forță: ‘Nu vom permite lăsarea în paragină a patrimoniului național!’ .

"O societate care desfăşoară activitate de construcţii civile în imediata apropiere a staţiei de monitorizare a calităţii aerului Târgu Jiu a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 20.000 lei pentru abateri la legislaţia de mediu. Ori de câte ori staţiile de monitorizare a calităţii aerului vor înregistra valori peste limitele admise la indicatorii de calitate a aerului, echipele de comisari ai Gărzii de Mediu Gorj vor fi în alertă pentru a identifica posibilele surse de poluare şi pentru a dispune măsurile legale", se arată într-o postare a Gărzii de Mediu Gorj.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.