Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O structură gonflabilă şi-a luat zborul într-un parc acvatic din Franța: două persoane, între care un copil, au fost rănite grav

ambulance.nsw.gov.au
ambulanta urgente

O structură gonflabilă şi-a luat zborul, duminică, într-un parc acvatic din regiunea Var, unde vântul era foarte puternic. Structura respectivă a căzut la 50 de metri depărtare. Doi vizitatori, care se aflau în interiorul structurii în acel moment, au intrat în stop cardio-respirator şi în cazul lor a fost necesară resuscitarea, au anunţat pompierii, informează AFP.

Cele două victime, un copil de trei ani şi jumătate şi un bărbat de 35 de ani, se aflau în stop cardio-respirator la sosirea serviciilor de urgenţă în acest parc de distracţii din Saint-Maximin-la-Sainte-Baume. Potrivit pompierilor, intervenţia pompierilor şi serviciului de ambulanţă a permis ca aceştia să îşi recapete ritmul cardiac. Ei urmau să fie transportaţi pe calea aerului la spital.

Denumit Wonderland Waterpark, complexul a fost deschis în această vară, potrivit site-ului său, şi este situat la periferia acestei mici comune din regiunea Var, la aproximativ patruzeci de kilometri de Aix-en-Provence. Structura gonflabilă în cauză, care are 20 de metri lungime şi lăţime, s-a deplasat aproximativ 50 de metri, potrivit news.ro.

Duminică, regiunea Var s-a aflat în alertă roşie pentru incendii de pădure din cauza intensificării vântului. Potrivit Météo France, vântul sufla cu aproximativ 55 km/h în partea de vest a Var-ului.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.