Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O tânără de 24 de ani a căzut într-o prăpastie: E inconștientă, a fost chemat elicopterul SMURD

smurd

UPDATE Tânăra care s-a rănit grav după ce a căzut, sâmbătă după-amiază, într-o prăpastie pe Jepii Mici, în Munţii Bucegi, a fost declarată decedată după ce medicii au efectuat zeci de minute manevre de resuscitare.

Aceasta se afla în stop cardio-respirator în momentul când a fost găsită de salvamontiştii din Buşteni, fiind coborâtă de pe munte şi dusă la Camera de Primiri Urgenţe a Spitalului Sinaia în curs de resuscitare, conform datelor furnizate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Prahova.

Citește și: Pe modelul STRALETEI Alexandra, fiică de polițist, acum o ELEVĂ de 18 ani si-a scos la licitatie virginitatea / FOTO

Şeful Serviciului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, a declarat că tânăra de 24 de ani a căzut în gol aproximativ 60 de metri, izbindu-se de stânci.

În urma impactului, ea a suferit leziuni foarte grave, respectiv un traumatism cranio-cerebral grav, traumatism forte la nivel toraco-abdominal, o plagă de aproximativ 20 cm în regiunea hipogastrică, fracturi deschise la nivelul şoldului şi piciorului.

Citește și: Asta e cea mai mare centrală fotovoltaică plutitoare din lume: A fost conectată la rețea

UPDATE Femeia de 24 de ani care a căzut, sâmbătă după-amiază, într-o prăpastie pe Jepii Mici, în Munţii Bucegi, a fost dusă la Spitalul Sinaia în stop cardio-respirator, ea având răni foarte grave.

Potrivit datelor furnizate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Prahova, aceasta a suferit un traumatism cranio-cerebral grav, traumatism forte la nivel toraco-abdominal, o plagă de aproximativ 20 cm în regiunea hipogastrică, fracturi deschise la nivelul şoldului şi piciorului.

Citește și: Amazon rambursează 70 de milioane de dolari: Erau cumpărături făcute de copii

Femeia se afla în stop cardio-respirator în momentul când a fost găsită de salvamontiştii din Buşteni, aceştia din urmă începând manevrele de resuscitare.

De altfel, victima a fost dusă la Camera de Primiri Urgenţe a Spitalului Sinaia în curs de resuscitare, au precizat reprezentanţii SAJ Prahova.

Știrea inițială

O femeie care se afla, sâmbătă după-amiază, pe Jepii Mici, în Munţii Bucegi, a căzut într-o prăpastie, ea fiind inconştientă, la faţa locului fiind solicitat elicopterul SMURD.

Potrivit datelor furnizate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Prahova, femeia se află în stare de inconştienţă, aceasta urmând a fi recuperată şi coborâtă în staţiune de salvamontiştii din Buşteni, scrie agerpres.ro.

Citește și: Produsele cu conținut mare de zahăr ar putea fi supra-taxate

Şeful Serviciului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, a precizat că echipajele au plecat pe munte la intervenţie.

Femeia va fi preluată din staţiune de o ambulanţă şi dusă la Sinaia, de unde va fi preluată de un elicopter SMURD care va ateriza pe stadionul din staţiune, au precizat reprezentanţii SAJ Prahova.

Citește și: Își va recupera nasul și gura grație unei operații care va utiliza tehnologia 3D

Conform sursei citate, femeia, o tânără de 24 de ani, se afla în stop cardio-respirator în momentul când a fost găsită de salvamontişti, aceştia din urmă începând manevrele de resuscitare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.