Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O tânără de 26 de ani s-a răsturnat cu maşina în care se afla şi fiica sa de 4 ani, în Vaslui

mediafax.ro
ambulanță pompieri smurd

O tânără de 26 de ani s-a răsturnat, luni, cu maşina în care se afla împreună cu alte patru persoane, printre care şi fiica sa în vârstă de 4 ani, pe DJ 243, în comuna Voineşti, potrivit agerpres.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, femeia, care conducea un autoturism înmatriculat în judeţul Timiş, se deplasa din Bârlad spre Bacău. Ea a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare într-o curbă şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

"În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs accidentul", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Conform declaraţiei purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, Daniel Ungureanu, femeia în vârstă de 26 de ani, care a suferit un atac de panică, precum şi fiica acesteia, care s-a ales cu contuzii minore în urma accidentului, au fost duse spital pentru investigaţii, iar celelalte trei persoane care se aflau în maşină au refuzat transportul la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.