Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O tânără suspectată de incendierea unei locuinţe a fost reţinută de poliţişti

facebook.com
politia

O tânără de 20 de ani din oraşul Şomcuta Mare a fost reţinută pentru 24 de ore de poliţişti, fiind cercetată pentru comiterea infracţiunii de distrugere prin incendiere a unei locuinţe, a precizat miercuri, presei, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Cecilia Grozavu, scrie Agerpres.

Conform acesteia, Poliţia din Şomcuta Mare a fost sesizată despre faptul că la un imobil de pe strada Mireşului a izbucnit un incendiu. Imediat, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de pompieri, care a lichidat focul. 

"În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că incendiul a fost provocat intenţionat de către o persoană care, profitând de neatenţia proprietarului, a pătruns în locuinţă, a stropit cu benzină două canapele şi le-a dat foc. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată şi reţinută de poliţişti, aceasta fiind depusă la Centrul de reţinere şi arest preventiv al IPJ Maramureş", a spus Cecilia Grozavu.

Citește și: ȘOCANT! Un afacerist a fost ucis pe stradă de patru tineri care făceau întrecere cu căruțele - VIDEO

Anterior producerii acestui incident, la acelaşi imobil a fost sesizată distrugerea geamurilor şi a uşii de acces în locuinţă. 

Cecilia Grozavu a adăugat că, pentru aceste distrugeri, poliţiştii cercetează trei bărbaţi cu vârste între 24 şi 42 de ani din Şomcuta Mare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.