Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O treime din numărul sancţiunilor aplicate la finalul săptămânii trecute în Giurgiu, pentru nerespectarea protecţiei individuale

O treime din numărul sancţiunilor contravenţionale aplicate de poliţiştii giurgiuveni la finalul săptămânii trecute a fost pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, informează IPJ Giurgiu potrivit Agerpres.

"La finalul săptămânii trecute au fost verificate 92 de societăţi comerciale şi 28 de mijloace de transport în comun. În urma acestor acţiuni au fost aplicate 219 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 59 de mii de lei, dintre acestea 71 de sancţiuni în valoare totală de nouă mii de lei au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, restul sancţiunilor fiind aplicate pentru nerespectarea liniştii şi ordinii publice, ori pentru încălcări ale normelor la regimul circulaţiei pe drumurile publice", se arată într-un comunicat de presă emis luni de IPJ Giurgiu.

Acţiuni de verificare privind respectarea măsurilor de protecţie sanitară, în vederea prevenirii şi limitării infectării cu COVID-19, vor continua şi în perioada următoare în zonele aglomerate din judeţul Giurgiu, sub autoritatea Instituţiei Prefectului. La acestea vor participa poliţişti din cadrul IPJ Giurgiu, jandarmi, poliţişti locali, precum şi reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcţiei Sanitar Veterinare, Direcţiei de Sănătate Publică şi de la Protecţia Consumatorului, care vor desfăşura în sistem integrat activităţi de verificare a respectării normelor legale impuse pe perioada stării de alertă, în zone aglomerate, centre comerciale, pieţe, târguri şi terase.

Totodată, poliţişti împreună cu reprezentaţi ai ISCTR vor efectua verificări şi în trafic, la mijloacele transport în comun, privind respectarea măsurilor de protecţie sanitară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.