Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O treime dintre elevii din învățământul primar și din clasele din anii terminali din Sibiu învață online

Microsoft
copii online invatamant

Aproape o treime dintre elevii din învățământul primar și din clasele din anii terminali din Sibiu învață online deși ar fi trebuit să vină la școală. De vină sunt cazurile de Covid 19 care au apărut în clasele în care aceștia învață și care au dus la suspendarea cursurilor față în față, potrivit Mediafax.

Conform statisticii oficiale, aproape 20.000 de elevi învață online deși au început cursurile semestrului II în clase. Procentual, asta înseamnă că 29,65% din elevii care ar fi trebuit să se afle în unitățile de învățământ, desfășoară orele în sistem online.

Citește și: Raed Arafat, critici dure la adresa lui Ion Cristoiu: ‘Răspândiți minciuni și narative false și veninoase, pentru că la vârsta dumneavoastră sigur nu vă veți schimba’

Doar în ultimele zile, 137 de elevi au fost nevoiți să renunțe la cursurile față în față din cauza apariției unor cazuri de Covid în clasele în care învață.

De la debutul semestrului II al anului școlar 2020-2021, 12 cadre didactice și 23 preșcolari și elevi din județul Sibiu au fost depistați pozitivi cu virusul SARS-CoV-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.