Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O vedetă ProTV 'dă de pământ' cu politicienii: Mesaj dur al lui Celentano din Las Fierbinţi

adevarul.ro
celentano

Un nou mesaj teribil al unei vedete ProTV la adresa politicienilor. Vremea rea de afară l-a făcut pe celebrul Celentano din Las Fierbinţi să re revolte pe propriul blog. În loc să se enerveze pe autorități că nu s-au mișcat destul de repede cu deszăpezirea, în loc să se alăture celor plini de nervi la volan, a ales să fie calm, să facă mișto și, mai ales, să ne amintească tuturor un lucru: se întâmplă la fel în fiecare an, când ninge mai serios! Mereu vremea ne ia prin suprindere!

Citește și: SURSE - George Maior a provocat IMPLOZIE în interiorul PSD: Liviu Dragnea și-a schimbat planurile

Adrian Văncică nu e la prima răbufnire de acest fel. În ianuarie i-a 'distrus' pur şi simplu pe guvernanţi. “S-a nins… s-a viscolit… s-a panicat… s-a de toate…. Ce va tot dați cu curul de tavan că s-au închis școlile și că așa ceva nu se poate? Că nu sunt deschise autostrăzile și că rușine…? Că nu se poate circulă în condițiile astea și că sictir cu primăria ta cu tot? Că autoritățile nu gestionează bine situația?

Citește și: Ecaterina Andronescu NU EXCLUDE o candidatură la șefia PSD: confruntare cu Liviu Dragnea

Oameni minunați? Sunteți nebunei? Păi, ce? Primăvara, toamna sau vara se poate circula? La Universitate, în intersecție, dacă dai doi scupați mai sănătoși e gata ambuteiajul. Oricând. În afară de iarnă, e mai bine în vreun fel? Va simțiți în mai mare siguranță pe străzi? Nu sunt mereu probleme? Și nu zic doar de trafic… Vara gropi, toamna inundații, primăvara gripă și tot anul scumpiri. În general… nasol,vorba poetului. Cam așa e pe aici… Și acum ne speriem că a dat zăpada peste noi? Când au gestionat autoritățile noastre cum trebuie vreo întâmplare nefericită? Nu-mi amintesc. A nu se înțelege că zăpadă e nefericită.

Citeşte şi: Kelemen Hunor, semnal interesant către PSD și ALDE: mesaj de susținere pentru DNA

Hai să ne mai potolim, că de nervi la volan și de lipsa de locuri de parcare în București o să avem parte până o să murim. Și dacă te enervezi, n-o să treacă mai des oamenii cu lama pe strada ta, tot prea târziu o să vină”, a scris Văncică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.