Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O vulpe se plimbă nestingherită prin București - Care este reacția autorităților

vulpe

Un tânăr a postat pe Facebook, duminică seară, un video în care apare o vulpe printre blocuri, și despre care bucureșteanul spune că s-ar afla în zona „Ion Mihalache” din Capitală. Până la ora transmiterii acestei știri, autoritățile nu au luat măsuri în privința animalului potrivit mediafax

Deși animalul sălbatic se plimbă nestingherit printre blocuri, nici cei de la ASPA - Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor, nici Poliția Locală sectorul 1, prin serviciul de Poliția animalelor, nu s-au sesizat (până la ora transmiterii acestei știri) pentru capturarea animalului.

Reprezentanții celor două instituții au precizat pentru MEDIAFAX că au văzut imaginile pe Facebook, însă, pe teren, nu a mers niciun angajat de la cele două entități, după mai bine de 15 ore de la apariția imaginilor pe Facebook.

Cel care a postat imaginile cu vulpea mergând printre blocuri a precizat că acestea au fost suprinse în zona bulevardului „Ion Mihalache”, iar potrivit unui comentariu de la această postare, ar fi vorba de zona „Ciupercă”.

Potrivit unor informații obținute de MEDIAFAX, vulpea și-ar face apariția de ceva vreme la atelierele CFR din zonă, unde vine pentru hrană.

Cei care observă vulpea pot suna la 021 9540 - Poliția animalelor din Sectorul 1, transmit reprezentanții Primăriei Sectorului 1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.