Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oamenii au rămas fără venituri! Violeta Alexandru, luată cu asalt de mesaje în plină criză

Facebook
violeta alexandru

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, afirmă că primeşte mesaje de la oameni care au rămas fără venituri şi caută soluţii pentru ei, precizând că nu se fereşte de asumare.

"Nu mă feresc deloc de asumare. În momentul în care o să intru într-o zonă de grijă prioritară pentru imaginea mea uitând de grijile oamenilor, voi fi prima care își va da seama că ceva nu este în regulă pentru că nu mă voi simți bine. Dacă va exista un asemenea moment.

Consider că de solidaritate, în această perioadă, trebuie să dea dovadă toți. Și demnitarii. Și cei numiți în funcții politice. Pentru mine - solidaritate chiar înseamnă să trecem împreună peste perioada grea. Și o să trecem.

Victor Ponta îl ia la rost pe Iohannis: 'Nu putem să printăm dolari ca americanii, nu avem nici rezervele nemților. Care e planul mai departe?'

Citesc mesajele din telefon. Sunt multe. De la oameni care nu mai au venituri sau au rămas cu puține. Oameni care munceau cinstit. Pentru ei, muncesc și eu până la această oră ca să găsesc soluții de sprijin care să ajungă la ei cât mai repede. Cu ei repornim motoare economiei pentru că se implică să trecem cât mai repede peste această perioadă. Am intrat în politică pentru a face tot ceea ce pot ca să las în urma mea corectitudine și rezultate bune pentru comunitate.

Nu aștept felicitări sau aplauze. Spun ceea ce cred.

Vom trece prin această perioadă împreună", este mesajul transmis vineri de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.