Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oamenii lui Bădălău, replică la atacurile lui Țuțuianu: S-a trezit să facă pe victima unu Țuțu, Țuțu lui tătuțu

Senatorul Pro România, Adrian Țuțuianu începe seria dezvăluirilor și relatează culisele celebrului puci împotriva lui Liviu Dragnea, oferind detalii despre scrisoarea prin care i se cerea demisia acestuia. Țuțuianu explică faptul că Niculae Bădălău a fost cel care a venit cu primul draft al scrisorii și cerea demisia lui Dragnea, dar ulterior acesta a fost ”răzgândit” în cadrul unor negocieri nocturne pe care le-a avut chiar cu Liviu Dragnea.

MĂCEL între foștii 'baroni din Sud': Țuțuianu s-a detonat și face dezvăluiri despre Niculae Bădălău

Președintele executiv al PSD Giurgiu, Marian Mina, mâna dreaptă a lui Niculae Bădălău, îi dă replica lui Țuțuianu și susține că acesta este un trădător și un traseist ”fugit în brațe la Ponta”.

”S-a trezit, cică unu, Țuțu, Țuțu lui tătuțu, ușchit acum din PSD la partidul de buzunar al lui Victor Ponta, să înjure el pe Niculae Bădălău, acum, a șaptea zi după Scriptură, adică la opt luni după ce a fost exclus din PSD, decizie luată în CEx, atenție, deci cu majoritatea membrilor!

Cine e Țuțu? Țuțuianu, fost președinte la Dâmbovița și cel care declara că PSD (din care facea încă parte) e un „partid de maimuțe”! S-a trezit acum Țuțuianu să facă pe victima, deși, imediat după ce i s-a arătat cartonașul roșu la PSD, a plecat, după altă funcție la Ponta.

Curat coloană vertebrală, mon cher, când te-ai refugiat repede în brațele lui Ponta recompensat și cu funcție în partid.

Adrian Țuțuianu a ajuns celebru după  jignirile și vorbele urâte  aruncate cu ”generozitate”   asupra colegilor săi, presa relatând de fiecare dată, și care au culminat cu înregistrările apărute în spațiul public.

Într-una dintre acestea, îl numea pe colegul său, ministrul Economiei de la acea vreme, Dănuț Andrușcă,  ”cel mai idiot ministru” și spunea despre el că ”este atât de prost încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbește cineva cu el. Și are legătură cu economia următoare: A avut o vulcanizare”.

Asta era părerea lui despre colegii din PSD: toți erau ori proști ori trădători, numai el era corect!”, susține Marian Mina, informează Giurgiu-acum.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.