Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oamenii lui Grindeanu reacționează la prima trădare: 'Un om care poate fi șantajat'

psd timis

Filiala PSD Timiş, rămasă alături de Sorin Grindeanu în războiul cu Liviu Dragnea, a pierdut sâmbătă unul dintre cei şase parlamentari. Deputatul Matei Suciu a anunţat că va vota ordonanţa de urgenţă şi a denunţat "acţiunile ilegale" ale premierului. Social-democraţii timişeni sunt de părere că Suciu ar putea fi şantajat de conducerea partidului, pentru că are o sentinţă definitivă de incompatibilitate, care nu a fost pusă în aplicare de Parlament.

Vezi şi: Se sparge FRONTUL lui Grindeanu de la Timiș: lovitură neașteptată din propriul FIEF

"El, în general, în organizația noastră, era o excepție. Părerea mea, dincolo de faptul că mi-e milă de el, fiind un om care are o sentință definitivă de la ANI, putem înțelege orice, inclusiv că e șantajabil de către conducerea partidului. Un om care are o sentință și trebuia să fie plecat din Parlament, iar locul lui să fie luat de alt coleg și nu este plecat. Asta spune multe", a declarat, pentru stiripesurse.ro, Adrian Negoiţă, secretarul executiv al PSD Timiş.

Potrivit lui Negoiţă, cel puțin până la această oră, nu există informaţii că vreunul dintre ceilalţi cinci parlamentari de Timiş ar intenţiona să voteze moţiunea de cenzură. "În primul rând, e un semn de colegialitate, dincolo de orice", precizează reprezentantul PSD Timiş.

Agenţia Naţională de Integritate a solicitat încă din luna aprilie Biroului permanent al Camerei Deputaţilor să ia act de încetarea mandatului de deputat al lui Matei Suciu, pentru că se află în stare de incompatibilitate. Potrivit ANI, deputatul Matei Suciu a încălcat regimul juridic al incompatibilităţilor, iar acest lucru a fost constatat prin decizie rămasă definitivă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.